De voorstelling draait om een gouden appel aan een boom.
De voorstelling draait om een gouden appel aan een boom. (Foto: aangeleverd)

Kindertheater EigenWijsjes

Algemeen

LANDSMEER - Nu de zomervakantie net voorbij is presenteert EigenWijsjes een nieuwe theatervoorstelling voor kinderen: Lappie Lapstok en de Wensappel (3+).

In Lappie Lapstok en De Wensappel heeft Tatoe de Tovenaar zo’n zin in een appeltje. Maar wanneer hij bij de appelboom komt, zijn ze wéér allemaal op. Houdt dan niemand rekening met elkaar in dit bos? Tatoe weet hoe hij de bosbewoners een lesje kan leren... hij tovert een gouden appel aan de boom. Een wensappel! Als je over de wensappel wrijft, mag je twee wensen doen. En alleen als je de eerste wens voor een ander gebruikt, komt jouw wens uit. Doe je dit niet, dan raak je natuurlijk betoverd! Hoe gaan de bosbewoners dit oplossen?

Lappie Lapstok en De Wensappel is een interactieve voorstelling met live gezongen liedjes en antieke Tsjechische marionetten.
De voorstelling voor kids van ongeveer 3 tot 8 jaar is op zondag 5 september om 10.30 uur in Het Wapen van Landsmeer. Entree:  € 7,50 per kind en €5 ,00 per begeleider (max. 1 begeleider per reservering).

Reserveer op tijd bij Alieke van EigenWijsjes op 0648509814 of alieke@eigenwijsjesvoorkinderen.nl.