Jong en oud doen aan de schoonwandelingen mee
Jong en oud doen aan de schoonwandelingen mee (Foto: Aangeleverd)

Landsmeer Schoon in het zonnetje

Nieuws

LANDSMEER - De gemeente Landsmeer wil Landsmeer Schoon op zaterdag 30 oktober in het zonnetje zetten en bedanken voor de jarenlange inzet om zwerfafval te bestrijden. Dat betekent om 9.30 uur een leuke start met een kop koffie, thee of ander drankje en wat lekkers. Onderwijl spreekt wethouder Mandy Elfferich een bedankje uit.

Landsmeer Schoon…dat zijn al die inwoners, jong en oud, die deelnemen of deelgenomen hebben aan de schoonwandelingen. Zij zijn uitgenodigd om 9.30 uur voor een gezellig samenzijn in het café van het dorpshuis Het Wapen van Landsmeer (Calkoenstraat 27). Neem je coronapas mee.

Aansluitend start om 10.00 uur weer een schoonwandeling en die eindigt om 11.30 uur. Er wordt zwerfafval opgeruimd in het centrum, in het sportpark en bij het Talud/omgeving bussluis. Neem zoveel mogelijk eigen materiaal mee, maar natuurlijk is er ook materiaal van de gemeente te leen: een grijper, ring, handschoenen en vuilniszakken.

Stuur in verband met de catering vóór 28 oktober een mail om je op te geven naar Gerdien van den Broek (broekemaus@gmail.com). Geef aan of je alleen wat komt drinken, alleen komt schoonwandelen of meld je voor beide aan.