Een prachtige sfeer.
Een prachtige sfeer. (Foto: Aangeleverd)

Herdenken voor iedereen

LANDSMEER - Op zaterdag 11 december van 19.30 tot 21.00 uur vindt op de Algemene Begraafplaats (Zuideinde 62) een herdenkingsavond plaats. 

Het was een lange periode voor iedereen waarin veel niet kon doorgaan. Geen jubilea, verjaardagen, feesten en helaas zagen ook uitvaarten er anders uit dan anders. Vorig jaar was er ook geen herdenkingsavond op de begraafplaats van Landsmeer, maar dit jaar mag het weer. Het wordt de tiende keer. 

'Herdenken voor iedereen' is een avond om samen te komen op de begraafplaats en onze geliefde familie of vrienden te herdenken. De begraafplaats wordt verlicht met fakkels, vuurkorven en kaarsen, waardoor er een prachtige sfeer ontstaat. U kunt iets schrijven op het grote hart, luisteren naar muziek, maar ook gewoon rustig over de begraafplaats wandelen. Voelt u zich vrij om zelf kaarsen, lichtjes, bloemen of foto’s mee te nemen en deze neer te zetten bij een graf, bij de urnenmuur of op het herinneringsveld. U kunt ook een foto van een overleden dierbare insturen die op die avond wordt getoond op een scherm. Stuur naar: info@herdenkenvooriedereen.nl. Voor meer informatie: www.herdenkenvooriedereen.nl, www.facebook.com/herdenkenvooriedereen of bel Nanda Nijstad (06-2951 5424).