Grote (cabaret)namen in De KunstGreep

OOSTZAAN - Nu de dalende besmettingscijfers veel beloven voor de mogelijkheden in De KunstGreep is er achter de schermen keihard gewerkt om een mooier seizoen dan ooit te presenteren. Op de website van het theater is al te zien wat dat seizoen te bieden heeft. 

Veel grote namen uit de cabaretwereld komen naar Oostzaan: Peter Pannekoek, Youp, RenĂ© van Meurs en Richard Groenendijk zijn maar een paar van het uitgebreide aanbod. Ook opkomende talenten als Stefano Keizers en Alex Ploeg zullen hun opwachting maken.  

In andere genres gebeurt hetzelfde. Bekende namen als Paul de Munnik, JP den Tex en Kees Prins die voor hun muzikale voorstelling De Vertalingen liedjes van onder anderen Bob Dylan, Lou Reed en Joni Mitchell hertaald hebben, maar ook iets onbekendere artiesten als Niels van der Gullik die Ramses Shaffi repertoire ten gehore brengt. 

Melancholie in de polder

Leoni Jansen en Carel Kraayenhof zullen melancholie in de polder brengen. Alexander Broussard vertelt over het leven van Billy Joel en doet liefhebbers van het repertoire versteld staan met zijn op Joel gelijkende stem. 

Een dansvoorstelling van ICK Amsterdam, een theatercollege van Guido Weijers over geluk, toneel van Nhung Dam, in de serie klassieke muziek een strijkkwartet en een saxofoonquintet. Drie buitenlandse singer/songwriters komen naar Nederland en brengen weer een heel nieuw publiek naar Theater de KunstGreep.