Feest bij Berend Botje.
Feest bij Berend Botje. (Foto: Aangeleverd)

Berend Botje Oostzaan viert tiende verjaardag

OOSTZAAN - Het was deze week feest bij Berend Botje in Oostzaan. De medewerkers en kinderen van Kinderdagverblijf en BSO Oostzaan vierden het 10-jarig jubileum van de locatie met een spetterende feestweek. 

"Een feestje vieren tijdens deze coronaperiode kan natuurlijk niet zomaar," vertelt Alien Alberts, algemeen directeur. "Toch willen we met de kinderen en medewerkers wel stilstaan bij deze mijlpaal. Normaal gesproken vieren wij dit met een feest voor de kinderen, ouders en andere geïnteresseerden tijdens een open dag. Dit keer hebben we vanwege het coronavirus ervoor gekozen het alleen met de kinderen tijdens de opvanguren te vieren." 

Interim-leidinggevende Marianka en de pedagogisch medewerkers hebben er met de kinderen één groot feest van gemaakt. Schminken, feesthoedjes knutselen, disco, pannenkoeken eten en nog veel meer. De kinderen mochten zelfs iedere dag verkleed naar de opvang komen. Berend Botje biedt in Oostzaan buitenschoolse opvang en kinderdagverblijf. Er zijn ook locaties in den Ilp (in basisschool De Fuik) en Landsmeer (tegenover de bibliotheek).