Jaarlijkse Stekjesmarkt van de Buiksloterkerk.
Jaarlijkse Stekjesmarkt van de Buiksloterkerk. (Foto: aangeleverd)

Traditionele Stekjesmarkt

Algemeen

NOORD - De Stekjesmarkt wordt traditioneel in het voorjaar gehouden. Vanwege de corona-pandemie is de markt dit jaar verschoven naar 29 augustus. Iedereen is van harte welkom, maar heeft u griepachtige gezondheidsklachten? Blijf dan thuis!

Zondag 29 augustus, van 10.00 tot 16.00 uur

Het voorschrift om 1,5 meter afstand te houden blijft van kracht. Bij drukte kan daarom gevraagd worden om even te wachten met het betreden van het marktterrein of de kerk.

De markt

Op de markt vindt u biologisch geteelde planten en bloemen, ambachtelijk bier, honing, jam, en producten van (kunst)nijverheid. Ook is er informatie te vinden over ‘groene’ en sociale initiatieven in Noord. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Accordeonist/violist George Lippens speelt gezellige muziek. Vanzelfsprekend kunt u gebruik maken van de ruiltafel voor stekjes, bollen en zaden.

Extra’s

Melvin Stigter geeft om 13.00 uur een workshop snoeien. In de kraam van Boekhandel over het Water signeert in de ochtend Ina Brekelmans (beeldend kunstenaar) haar ‘Pontportretten’ en in de middag doet Henk Blokhuis (coördinator biologische moestuin aan de Heggerankweg) dat met zijn boek zijn ‘Kwetsbare mensen, kwetsbare groenten’.

Voor nadere informatie zie: www.buiksloterkerk.nl