De opening werd feestelijk gevierd.
De opening werd feestelijk gevierd. (Foto: Aangeleverd)

Kruidvat verbouwd en uitgebreid

OOSTZAAN - De Kruidvat-vestiging aan het Hannie Schaftplein heeft de deuren weer geopend na een grondige verbouwing en uitbreiding van assortiment en service.

Na het faillissement van D- reizen kwam de reiswinkel ter beschikking om de Kruidvat-vestiging te vergroten. Na enkele weken gesloten te zijn geweest is afgelopen week de winkel feestelijk geopend door de negenjarige Milou Fidder, dochter van vestigingsmanager Mariska Fidder. “Het waren hectische weken voor het hele personeel.” 

Het gehele pand moest leeg. Alle artikelen werden in een loods in de Zaanstreek opgeslagen. Een mega-klus die met achttien personeelsleden werd geklaard. Fidder: "Maar we zijn vooral blij dat we ongeveer vijfenvijftig vierkante meter meer winkelruimte erbij hebben gekregen en een flinke uitbreiding van ons assortiment. We beschikken nu over een (zelf)scankassa en er kunnen online bestellingen bij ons worden afgehaald." Maar Fidder is geweldig trots op haar collega's, die met enorme inzet en enthousiasme deze mega-operatie tot een mooi resultaat hebben gemaakt.