Blije gezichten tijdens de KLM Urban Trail.
Blije gezichten tijdens de KLM Urban Trail. (Foto: David Stegenga)

Hardlopend Noord ontdekken

TUINDORP OOSTZAAN - Ongeveer 3000 deelnemers stonden afgelopen zondag aan de start in de NDSM-Loods. Tijdens de derde editie konden de deelnemers genieten van een prachtig parcours door de hoofdstad. Locaties als het Hyperion Lyceum, VR Arcade en Neef Louis design waren onderdeel van de route door Amsterdam-Noord.

Deze zondag was een geslaagde derde editie van de KLM Urban Trail Amsterdam. Het weer zorgde voor prima loopomstandigheden. Deelnemers werden voor het derde jaar op rij in de gelegenheid gesteld om Amsterdam-Noord op een sportieve manier te ontdekken. 

Onderweg konden de deelnemers ook genieten van gezellig entertainment, bij een KLM Urban Trail is er geen tijdsregistratie dus genoeg tijd voor de deelnemers om te genieten.

In plaats van een gezellig ontbijtje in de NDSM-Loods kregen de deelnemers deze editie een ontbijtpakket en welverdiende medaille mee naar huis. De KLM Urban Trail Series wordt in 2021 nog georganiseerd in Haarlem, Arnhem en Eindhoven. 

Elke KLM Urban Trail laat hardlopers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de vaak verborgen bezienswaardigheden van een stad. 

Deelnemers lopen over pleinen en bruggen door kerken en theaters en langs tal van andere unieke locaties.