Nieuwe vriendschappen worden gesloten.
Nieuwe vriendschappen worden gesloten. (Foto: aangeleverd)

Op expeditie in het Noorderpark

NOORD - Na de succesvolle zomer-, herfst- en wintereditie nu ook een voorjaarseditie van de Rimboe. Deze krokusvakantie neemt Hotmamahot Amsterdamse kinderen weer mee op een expeditie vol creatieve energie.

De Rimboe is een echt vakantiekamp want alle expeditieleden gaan de volle vier dagen mee op expeditie


Tijdens de kampweek krijgen de kinderen verschillende workshops aangeboden waarbij de kinderen vooral veel buiten zijn om hutten te bouwen, vuurtjes te stoken, te spelen en te ravotten in het Noorderpark. De buitenactiviteiten worden afgewisseld met creatieve binnenactiviteiten om op te warmen en de mooiste dingen te creëren.

Vegetarisch

Verder wordt elke dag door een groep kinderen een warme vegetarische lunch gekookt in de Gele Pomp, waar de groep tussen de middag met z’n allen van kan genieten. De Rimboe is een echt vakantiekamp want alle expeditieleden gaan de volle vier dagen mee op expeditie. De kinderen die meegaan komen uit heel Amsterdam en op die manier kunnen er een hoop nieuwe vriendschappen worden gesloten en nieuwe contacten worden gelegd.


De activiteiten gaan volgens de richtlijnen van het RIVM aangaande Covid19. De expeditie is van 22 tot en met 25 februari, van 09.00 tot 16.30 uur. Aanmelden kan via www.hotmamahot.nl/rimboe.

Lekker vuurtje stoken.