Er is een mooie samenwerking ontstaan.
Er is een mooie samenwerking ontstaan. (Foto: Aangeleverd)

Oostzaanse jeugd maakt kennis met Mike’s gym

Sport

OOSTZAAN - Voor de zomer is Jong Oostzaan gestart met een weerbaarheidstraining voor meiden waar Kaylee van Mike´s Gym een gastles heeft gegeven. Dat is erg goed bevallen en een vervolg hierop was zeer welkom. Daarom zijn Jong Oostzaan en Brede school Oostzaan op bezoek gegaan bij Mike om ideeën uit te wisselen: hoe goed en nuttig is het om kinderen en jongeren weerbaarder te maken en kennis te laten maken met de mogelijkheden van deze sportschool?

Nu is er een superleuke samenwerking ontstaan tussen Mike’s gym, Jong Oostzaan en Brede school Oostzaan en kunnen de kinderen en jeugd kennismaken met de gym. Dit aanbod start na de herfstvakantie.

De hele maand november in een reeks van vijf dinsdagen komen diverse facetten van kickboksen en zelfverdediging aan bod. En uiteraard is het op zichzelf al een belevenis om kennis te maken met de gym. Ouders mogen best eerst even binnen lopen om sfeer te proeven, aldus Mike, maar zij mogen niet bij de lessen blijven.

De lessen zijn op dinsdag om 16.00 uur voor onder de 12 jaar en om 17.00 uur voor 12 tot 18 jaar. Het aanbod komt op social media van Jong Oostzaan en de Brede school. De aanmeldingen voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar verlopen via de website van de Brede school. Aanmeldingen van 12 tot 18 via www.Jongoostzaan.nl de kosten bedragen € 10,00 voor de hele reeks.