Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

De Werkplek is geopend

NOORD - De Werkplek biedt betaalbare flex en vaste werkplekken met veel service en een relaxte no-nonsense sfeer in Amsterdam-Noord. Onlangs opende De Werkplek haar deuren voor iedereen die een plek zoekt om een aantal dagen per week ongestoord te kunnen werken; even weg uit huis of juist een plek waar je ook een opdrachtgever, klant of cliënt kunt ontvangen.

Betaalbare flexplekken: in juni intro korting + extra lezerskorting


Werken kan de hele dag op een ergonomische stoel maar ook in de loungeloods. In de lunchroom kan je terecht voor (h)eerlijke koffie, tosti's en gezonde snacks. Buiten in het zonnetje lunchen, ontspannen in de hangmat.

Meer vraag

Vanzelfsprekend is De Werkplek uitgerust met snelle wifi en vergaderruimtes, bellen en zoomen kan eventueel in de speciaal daarvoor ontworpen ‘belcellen'. "Een comfortabele werkomgeving voor gefocust werken waar ook gebeld en online vergaderd kan worden, daar is behoefte aan. Dat merkten we al toen we, mede door de coronapandemie, steeds meer vraag kregen naar flexplekken. In ‘t Buro, het voormalige politiebureau in Amsterdam-Noord, boden we ook al werkplekken aan, maar dat pand zal straks verdwijnen. Gelukkig vonden we een pand vlakbij en zo bieden we onze huurders en hopelijk ook veel nieuwe mensen hier een fijne werkplek. Waar wij voor staan is een no-nonsense sfeer en veel service. We willen graag dat iedereen zich welkom voelt, mede daarom hanteren we lagere tarieven dan menig andere werkplek in de stad. Betaalbaarheid en flexibiliteit is onze toegevoegde waarde: je kan ook een abonnement nemen bij De Werkplek als je 1 of 2 dagen in de week komt.”

Proefwerken

De Werkplek is goed bereikbaar met OV en fiets, parkeren op eigen terrein is mogelijk. Vanaf €79 kan je al 10 dagen komen werken, meer info over tarieven en abonnementen is te vinden op de-werkplek.nl. Start je in juni dan betaal je geen inschrijfkosten. Als je de krant meeneemt of de QR-code scant krijg je extra korting. Een rondleiding, inschrijving of gratis proefdag boek je via hello@dewerkplek.amsterdam.


De Werkplek, Slijperweg 12 in Amsterdam-Noord.