MidzomerMokum is het vakantie-activiteitenprogramma van de gemeente voor alle jonge Amsterdammers tot 23 jaar.
MidzomerMokum is het vakantie-activiteitenprogramma van de gemeente voor alle jonge Amsterdammers tot 23 jaar. ((Foto: aangeleverd))

MidzomerMokum Noord komt eraan

Algemeen

NOORD - Op zaterdag 10 juli, de eerste dag van de zomervakantie, begint MidzomerMokum weer. MidzomerMokum is het vakantie-activiteitenprogramma van de gemeente voor alle jonge Amsterdammers tot 23 jaar.

 In Noord staan er weer veel mooie activiteiten op het programma. Een paar voorbeelden: de Fawaka Gezonde Choco Ondernemers vakantieschool, A’DAM Music Camp Kids en Teens, TSA voetbal 3-daagse, paardrijden en paardencoaching, het Elance Academy zomerprogramma voor meiden, aangepast sporten voor kinderen en jongeren met een beperking, creatieve vakantiekampen De Rimboe, 3x3 basketbal, de Zwem Challenge Noord en nog veel meer! 

Aanmelden

MidzomerMokum duurt tot en met 22 augustus en vindt plaats door de hele stad. De meeste activiteiten zijn gratis of bijna gratis. Voor sommige activiteiten moet je je inschrijven. De MidzomerMokumactiviteiten in Noord staan onder de paarse ‘Vakantieactiviteitenknop’ op www.sterrenmakers.nl.