Nieuwe uitgave Landsmeer Totaal

LANDSMEER – Angel Products Publishing is weer volop bezig met de nieuwe uitgave van Landsmeer Totaal. De uitgever heeft vorig jaar besloten om, in verband met de coronacrisis, geen boekje uit te brengen, maar voor dit jaar is alles weer in gang gezet.

In samenwerking met de gemeente Landsmeer wordt nu volop gewerkt aan een geheel bijgewerkte versie met alle relevante informatie over Landsmeer, Den Ilp en Purmerland.

Er verandert veel in twee jaar en zodoende is het noodzakelijk om de gegevens bijtijds weer bij te werken. In Landsmeer Totaal vindt u bijvoorbeeld informatie over de gemeente inzake diensten en producten, de politieke partijen en het milieu. Alles wat u wilt weten over openingstijden en telefoonnummers is hier ook terug te vinden.

Met de risicowijzer wordt u gedegen geïnformeerd wat te doen als er iets mis dreigt te gaan. Uiteraard is dat hopelijk niet nodig is, maar als er echt een noodsituatie dreigt is het goed om voorbereid te zijn. Ook weer een bijgewerkte plattegrond en de postcodes, brievenbussen, glasbakken, bushaltes en alle andere benodigde informatie.

Rubrieken

Er komt ook weer een gedeelte met rubrieken. Hier vindt u een scala aan bedrijven en branches netjes gerubriceerd. Zo heeft u direct toegang tot de gegevens van uw plaatselijke winkelier, vakman of dienstverlener, en ondernemers kunnen zich zo bij hun klanten presenteren.

De sector Algemene diensten en voorzieningen voorziet in informatie over overheidsinstellingen, sport- en andere verenigingen, jeugd, dieren, religie, onderwijs en nog veel meer. Alle organisaties worden hierbij opgeroepen om wijzigingen door te geven. Er is informatie opgenomen voor de senioren: ondersteuning en activiteiten voor ouderen, hulp en activiteiten.

Oproep

Reuze handig: in Landsmeer Totaal staan de (adres)gegevens met telefoonnummers van de bewoners. De gemeente mag deze gegevens niet verstrekken, dus de uitgever van Landsmeer Totaal is hiervoor afhankelijk van de bewoners zelf. Vandaar opnieuw het verzoek aan een ieder om te controleren of men in het boekje goed vermeld staat en, indien nodig, aanpassingen door te geven aan Angel Products Publishing.

Dit kan het liefst per e-mail naar kantoor@angelpp.nl, of telefonisch op 020-4826171. Wilt u niet vermeld worden en staat u wel in het boekje? Geef dat dan op dezelfde wijze door.

De wijzigingen kunnen nog doorgegeven worden tot 10 juli 2021.

De nieuwe uitgave van Landsmeer Totaal valt vanaf medio augustus bij u op de mat.