Meezingen met het jubileumlied van Tuindorp Oostzaan

NOORD - Het Aubadekoor Tuindorp Oostzaan is weer uit de startblokken gekomen. Vanaf deze maand stort het koor zich weer samen zingend op nieuw repertoire, van klassiek tot modern. 

Kennismaken en vrijblijvend meezingen

"Het is niet ofwel klassiek ofwel pop, ofwel folk: wij kiezen voor 'goeie muziek", aldus de leden van het koor. 

Zin om mee te zingen? Kom dan op donderdagavond om 20.00 uur langs in de Blauwe Zaal van het Zonnehuis. En maak kennis met dit, naar eigen zeggen, gezelligste koor van Amsterdam-Noord. Belangstellenden kunnen eerst vrijblijvend meezingen alvorens lid te worden.

Dit najaar wordt gewerkt aan een jubileumlied voor het honderdjarig bestaan van Tuindorp Oostzaan. Volgend jaar hoopt het koor samen met een ander koor of orkest een optreden te verzorgen in het Zonnehuis aan het Zonneplein.

Het Stadsarchief Amsterdam heeft een expositie gewijd aan het honderdjarig jubileum van Tuindorp-Oostzaan. Daarin wordt onder meer aandacht besteed aan het muziekleven in de buurt. Ook het Aubadekoor wordt in beeld gebracht met films en interviews. De tentoonstelling is van 3 september tot 9 januari te zien in het gebouw van het Stadsarchief, Vijzelstraat 32.