Gillyan kan niet wachten om weer hop het podium te staan.
Gillyan kan niet wachten om weer hop het podium te staan. (Foto: Petra Rijk )

’Doe dingen waar je hart van gaat zingen!’

Algemeen

NOORD - Zangeres Gillyan kan niet wachten totdat ze binnenkort weer de podia op mag om te doen waar haar hart van gaat zingen. “Ik kan bijna niet wachten om weer op het podium te staan”, aldus de zangeres. Gillyan is binnenkort dan ook weer te zien op de MS de Jordaan tijdens de Amsterdamse muziekvaarten en in Musical de Jantjes die in oktober in het Zonnehuis in Amsterdam-Noord te zien is. 

Zingen is voor Gillyan haar lust en haar leven en het was dan ook, net als voor vele anderen, even slikken toen alle optredens gecanceld werden afgelopen periode.

Gillyan in haar nopjes met single en De Jantjes 

 “Des te mooier is het nu dat we weer mogen!”, vertelt Gillyan enthousiast die onlangs haar nieuwe single uitbracht. “Elke dag” is de titel vanhaar nieuwe nummer. “Het is gewoon een heerlijk, positief vrolijk lied. Precies zoals ik in het leven sta…als mensen nieuwsgierig zijn kunnen ze de single bekijken op YouTube en beluisteren via onder andere Spotify.”

De Jantjes

Zingen is wat de Amsterdamse het liefste doet en ze steekt haar enthousiasme over haar agenda van de komende periode dan ook niet onder stoelen of banken. “Gelukkig begint alles weer een beetje te lopen. Binnenkort zal ik weer gaan zingen op de MS  de Jordaanboot, hier worden altijd gezellige Amsterdamse muziekvaarten gehouden. Waar ik ook heel veel zin in heb is de Musical De Jantjes in het Zonnehuis.”

Ouderwets Amsterdams 

De musical is wel tot drie keer aan toe verplaatst vanwege corona maar zal nu te zien zijn van 2 tot en met 10 oktober. “Het is een feestje om met de cast op te mogen treden, vooral omdat die echte ouderwetse Amsterdamse liedjes zo heerlijk zijn om te zingen en te beluisteren. Vooral ‘Mooi is de Jordaan’, ‘Daar zijn onze Jantjes’ en ‘Omdat ik zoveel van je hou’ blijven geweldig. Er zijn nog kaartjes te bestellen, maar het gaat wel hard!”, zegt Gillyan. Kaartjes kopen voor musical De Jantjes? Dit ka via www.nederlied.nl

Meer info over Gillyan op www.gillyan.nl.