Het kernteam.
Het kernteam. (Foto: Resto VanHarte)

Resto VanHarte komt naar Landsmeer

LANDSMEER - Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte opent op woensdag 6 oktober haar deuren in ontmoetingsruimte De Zoete Inval aan het Marktplein. Wekelijks wordt er een afwisselend driegangendiner gekookt door vrijwilligers en iedereen is welkom.

op initiatief van drie Landsmeerse organisatoren: Leo van Vessem, Tom Weenink en Henk Welman. De drie vrijwilligers opperden het concept tijdens de gezamenlijke zoektocht naar een betekenisvolle invulling van De Zoete Inval. Resto VanHarte is een levendig buurtrestaurant dat verbindt. Iedereen is welkom en kan tegen een kleine bijdrage meegenieten en in contact komen met anderen.

Leo, Tom en Henk zullen als vrijwilliger Resto VanHarte starten, maar ook zoeken zij collega's om hen te helpen: "Leo is gek op koken, maar hij kan alle hulp gebruiken om dat voor de hele buurt te kunnen doen. Ook zoeken we in de bediening en in de organisatie de nodige kracht. Daarom roepen we iedereen op om zich als vrijwilliger op te geven,” zegt Tom Weenink. Vrijwilligers kunnen reageren op de vacatures via de Facebook-pagina of met een mail naar landsmeer@restovanharte.nl.