Berend Botje ook op woensdag geopend

DEN ILP - Van je babytijd tot aan de middelbare school, bij Kinderopvang Berend Botje Den Ilp groei je van jongs af aan met elkaar op. Deze opvang voelt als een tweede thuis waar elk kind zich veilig voelt en zichzelf kan zijn. Berend Botje biedt de kinderen alle ruimte om vrijuit te spelen en de wereld te ontdekken!

Sinds 1 april 2021 is het kinderdagverblijf, in basisschool De Fuik, van Berend Botje ook op woensdag geopend. Dat betekent dat deze locatie nu vijf dagen per week kinderopvang biedt op een kleinschalige locatie tegenover Het Twiske. Door de korte afstand naar Zaandam en Amsterdam is de plek van het kindercentrum een ideale oplossing voor werkende ouders.

Taal en voorlezen

Bij het uitzoeken van een kinderdagverblijf hebben we er goed op gelet of er wel voldoende aandacht wordt besteed aan taal en (voor)lezen. Uiteindelijk kwamen we uit bij Berend Botje. We moeten er een dik kwartier voor autorijden, maar dat is het meer dan waard. Platon krijgt hier alle kansen om de taal te ontwikkelen.” – Valeria (moeder van Platon)

Buitenschoolse opvang

Naast kinderdagverblijf biedt Berend Botje in basisschool De Fuik buitenschoolse opvang (4 t/m 12 jaar) en hebben zij een peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal) voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Wil je meer informatie of eens binnenkijken? Ga naar berendbotje.nl of neem contact op via kindercentrum@berendbotje.nl of 088-2337180.