Bezorgen en afhalen, dat biedt het restaurant nu.
Bezorgen en afhalen, dat biedt het restaurant nu. (Foto: Aangeleverd)

Maak kennis met restaurant De Beren

REGIO - Restaurant De Beren is een nieuwe aanwinst op het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord. De eetgelegenheid huist in het pand van het evenementencomplex waar onder meer de bioscoop, glowgolf en een speelhal zijn te vinden. Nauwelijks geopend en nu alweer dicht vanwege de coronamaatregelen. Maar niet getreurd: De Beren bezorgt thuis of u kunt er heerlijke gerechten afhalen.

Simon Leemans is samen met zijn vrouw Diana en hun dochter Yasmin gestart met deze franchiseformule. "Onze gasten zijn enorm enthousiast”, vertelt Leemans. Er was duidelijk grote behoefte aan een uitspanning als dit. "Amsterdam-Noord is ‘upcoming', maar hier was eigenlijk niets. Vroeger was hier de V&D, waar veel senioren overdag genoten van een kopje koffie en wat lekkers. Blijkbaar werd dat na de sluiting erg gemist, want die groep heeft ons al snel gevonden. Ook stelletjes kwamen hier al snel.”

Het restaurant is rolstoelvriendelijk en beschikt over een lift. Met de moderne en toch gezellige inrichting en het inpandige kinderparadijs is het een uitermate geschikte plek voor families. Heerlijk voor lunch, borrel of een uitgebreid diner. Ook bij de buren is voor of na het eten genoeg vertier te vinden.

De deuren zijn nu helaas gesloten voor publiek, maar De Beren kan wel naar huis worden gehaald. "Momenteel bezorgen wij in heel Amsterdam-Noord. We kijken nog naar uitbreiding van het gebied, maar moeten wel kwaliteit kunnen waarborgen.”

Bestellen: www.beren.nl of thuisbezorgd.nl. Afhalen: Buikslotermeerplein 2001, tel. 020-2254858.