Het Purmerplein is klaar voor de feestdagen.
Het Purmerplein is klaar voor de feestdagen. (Foto: aangeleverd)

Sfeervolle winactie op Purmerplein

NOORD - Nu de Sint in het land is en de gezellige decembermaand eraan komt, hebben de ondernemers van het Purmerplein in Amsterdam-Noord de bomen op het plein weer voorzien van feestelijke verlichting. Deze sfeerverlichting kon dit jaar vernieuwd worden dankzij een bijdrage van het stadsdeel, waar de winkeliersvereniging heel blij mee is. Hierdoor is één van de oudste winkelcentra van Amsterdam helemaal klaar voor de gezelligste maand van het jaar!

Het winkelcentrum ziet er niet alleen prachtig uit, maar biedt ook een compleet aanbod aan echt ‘ouderwetse' speciaalzaken. U kunt er dan ook voor al uw decemberboodschappen terecht bij winkeliers met aandacht voor hun klanten, een groot hart voor de zaak en veel verstand van hun ambacht. 

Deze ondernemers maken het graag gezellig en leuk winkelen op het Purmerplein en hebben daarom een leuke actie bedacht: raad het juiste aantal lampjes van deze feestverlichting en vul een lot in. Bij elke aankoop krijgt u een gratis lot, waarop u het aantal lampjes in kunt vullen. U maakt met elk lot opnieuw kans om te winnen. Deze loten kunt u tot en met vrijdag 31 december 2021 inleveren bij de deelnemende winkeliers. Onder de juiste inzenders worden meerdere Purmerplein-waardebonnen verloot, waaronder de mega jackpot van € 200 aan Purmerplein-waardebonnen. 

Winnaars worden half januari gebeld en in de Purmerpleinkrant van februari bekend gemaakt.