Zonnebloemattentie
Zonnebloemattentie (Foto: Aangeleverd)

Lotenverkoop voor jubilerende Zonnebloem

LANDSMEER - Al jaren is de Zonnebloem een bekend gezicht in Landsmeer, Den Ilp en Purmerland. De stichting betekent enorm veel voor een groot aantal van de lichamelijk minder mobiele en oudere inwoners.

De doelstelling van stichting De Zonnebloem is bezoekwerk van haar gasten en het organiseren van diverse activiteiten en uitstapjes. Op deze manier probeert ze hen de aandacht te geven die zij zo nodig hebben.

Ondanks de coronacrisis heeft de stichting, door in het loop van het jaar diverse attenties langs te brengen, contact gehouden met de 62 gasten. Dat werd zeer gewaardeerd. Maar wat ze ook vaak te horen kreeg: "We missen wel de uitjes en de contacten onderling, hoor!"

Voor haar activiteiten is de stichting voor een groot deel afhankelijk van de jaarlijkse verkoop van de zonnebloemloten. Dit jaar bestaat de afdeling Landsmeer zelfs 25 jaar en is er een jubileumfeest in de planning. Daarom vraagt ze dit jaar om extra steun, zodat ze een prachtig feest kan organiseren voor haar gasten.

Steun de Zonnebloem Landsmeer, Den Ilp en Purmerland en koop dit jaar loten voor de Zonnebloemloterij online via deze rechtstreekse link: https://www.zonnebloem.nl/zelf-loten-verkopen/p/a00840.. Of scan de QR code op deze pagina. Ook dit jaar is er weer een pakket met duizenden prijzen. Verdere informatie over de loterij is te vinden op zonnebloem.nl/loterij. Aansluiten bij Zonnebloem Landsmeer? Meld je aan via tel 020-4824449.

Afbeelding