Gezellig tafelen in de Grote Kerk

OOSTZAAN - WelzijnWonenPlus en de Stichting Vrienden van de Grote Kerk Oostzaan bieden op woensdag 29 september tussen 18.00 en 20.30 een gezelligheidsdiner onder de titel Tafelen in de Grote Kerk. Dit is de eerste van een serie van drie diners tot aan het eind van dit jaar. De drie diners worden verzorgd door drie verschillende Oostzaanse cateraars. 

Iedereen die gewoon een gezellig avondje met anderen wil doorbrengen kan hieraan deelnemen, ongeacht leeftijd. Aan het diner wordt een gespreksthema verbonden, waardoor er als vanzelf interactie en ook onderlinge gesprekken zullen ontstaan. Zacht pianospel zorgt als achtergrondmuziek voor een vriendelijk sfeertje. Het doel van deze avond is om het sociale corona-isolement dat zo lang geduurd heeft, achter ons te laten en te vieren dat we, wat corona betreft, op de goede weg zijn. Laten we elkaar weer bij de hand nemen en er voor elkaar zijn. 

De Stichting Vrienden van de Grote Kerk is op zoek naar een breder gebruik van de kerk, bijvoorbeeld als dorpshuis of als ontmoetingsplek, om het gebouw voor de Oostzaanse samenleving te kunnen behouden, maar zeker als beeldbepalend monument. 

Deelnemers wordt verzocht hun coronavaccinatiebewijs te tonen bij binnenkomst. Zoals bekend is dit vanaf 25 september een wettelijke verplichting. Reserveren: oostzaan@welzijnwonenplus.nl of 06-37137374 (Owen de Dood). Prijs: ca. € 15,-- per persoon, excl. drank.

BvW