Nieuwe theatervoorstelling door Stichting On & Backstage.
Nieuwe theatervoorstelling door Stichting On & Backstage. (Foto: aangeleverd)

Theatervoorstelling Vrijheid Blijheid

Algemeen

NOORD - Stichting On & Backstage organiseert een geweldige theatervoorstelling met zang, dans en een tikkeltje ondeugd. Dit alles samengebracht in de revue Vrijheid Blijheid.

De voorstelling

Het feest zal buiten starten met de, van TV bekende, rollatorflashmob. Zoals bij de bevrijding na de oorlog komt Wilhelmina aangereden in een oude legerjeep gevolgd door een fanfareorkest dat marsmuziek en vrolijke bevrijdingsnummers speelt. Het buitenoptreden alleen al is een geweldig feest.

Daarna zal binnen in het theater de revue beginnen met liedjes uit de periode van de bezetting en met liedjes van nu om de bevrijding van corona te vieren.

Algemene informatie

Zaterdagmiddag 28 Augustus en zondagmiddag 29 augustus vanaf 14:00 uur in het Antoniushuis, Kamperfoelieweg 207 in Amsterdam Noord.

Koop uw kaartje

Door onze samenwerking met de stadspas kost een kaartje voor mensen met een stadspad (zowel groene stip als blauwe ruit) maar € 7,50!

“De verschillen tussen arm en rijk zijn de afgelopen jaren gegroeid. Veel mensen hebben niet de financiële middelen om zichzelf op een leuk uitje te trakteren. Stichting On & Backstage vindt dat onacceptabel. Wij willen iedereen de mogelijkheid bieden om een gezellig uit te gaan.”

Bestel nu je kaarten op www.onandbackstage.nl of 020 8508 415 (optie 7).