Het gaat ook om de gezelligheid, vandaar de grote opkomst.
Het gaat ook om de gezelligheid, vandaar de grote opkomst. (Foto: Aangeleverd)

Grote belangstelling voor zomerbridge bij OBC

Algemeen

Grote belangstelling voor zomerbridge bij OBC

OOSTZAAN - Op 7 juli is bij de Oostzaanse BridgeClub OBC het bridgen weer begonnen. Tijdens de zomer organiseert OBC nog drie keer een zomerbridgeavond. Begin september gaat het bridgeseizoen 2021/2022 weer vol van start. 

OBC houdt haar speelavonden op woensdagavond in het clubgebouw van Muziekvereniging Excelsior in Het Twiske. Na de zomer wordt weer een bridgecursus voor beginners georganiseerd en op 6 november vindt het 2e Open Oostzaans Kampioenschap plaats.

Tijdens de coronaperiode gingen sommigen bridgers op internet, maar voor velen gaat het ook om de gezelligheid. Samen spelen heeft toch ieders voorkeur, zoals bleek uit de grote belangstelling en opkomst op de eerste avond op 7 juli.

Het zomerbridgen voor leden en niet-leden van OBC vindt plaats om 19.45 uur nog op de woensdagen 21 juli, 4 augustus en 18 augustus in het clubgebouw van Muziekvereniging Excelsior in Het Twiske. De locatie is gemakkelijk te bereiken en heeft goede parkeermogelijkheden. Leden en niet-leden kunnen zich inschrijven tegen betaling van € 2,50 per persoon. Aanmeldingen kunnen tot 14.00 op de speeldag via e mail op wl@obc-oostzaan.com. Voor meer informatie: http://www.obc-oostzaan.nl.