Sportleiders actief in het Noorderpark.
Sportleiders actief in het Noorderpark. (Foto: aangeleverd)

Sport- en beweegdag in Noorderpark

Algemeen

NOORD - In het Noorderpark kan iedereen zaterdag 10 juli meedoen met een sportieve dag. De sportleiders zijn bijna klaar met hun opleiding LSR3 Sportieve Recreatie nivo 3. Op deze dag voeren zij hun geleerde skills uit en zijn hierna bevoegd om zelfstandig les te geven.

Op deze beweegdag zijn verschillende groepslessen te volgen zoals dans, badminton, balsporten, voetbal, ik-zie-niets-spel, kwiekroute en volleybal. Volwassenen kunnen zich aanmelden voor 2 blokken van 45 minuten tussen 09.15 en 13.15 uur. Deelname is gratis en voor koffie, thee, fruitwater en gezonde snacks wordt gezorgd. Na afloop krijgen alle deelnemers ook nog een goodiebag mee naar huis. Ook meedoen? Kom 10 juli naar het grasveld bij Buurthuis het Anker, Wingerdweg 260 B. Meld je uiterlijk 9 juli aan bij rita@noorderpark.nl, dit is verplicht zolang de coronamaatregelen gelden. Per blok kunnen maximaal 30 personen meedoen. ‘Heel Noorderpark Beweegt’ wordt mede mogelijk gemaakt door Decathlon.
Het Noorderpark is het groene hart van Amsterdam-Noord en slaat een brug tussen de verschillende wijken en mensen. Hier kun je genieten van de natuur en sporten of bewegen. Stichting Noorderpark versterkt samen met bewoners de levendigheid in het park. Doel is om een groene en verbindende plek te zijn voor iedereen. Ook is er alle ruimte om zelf activiteiten te organiseren. Meer info: www.noorderpark.nl.