Als je toch door de supermarkt loopt, denk dan ook eens aan wat te kopen voor de medemens die het niet zo breed heeft.
Als je toch door de supermarkt loopt, denk dan ook eens aan wat te kopen voor de medemens die het niet zo breed heeft. (Stockfoto)

Voedselbank Zaanstreek zoekt vrijwilligers voor inzamelingsactie

Algemeen

ZAANSTREEK - Albert Heijn Nederland houdt op vrijdag 3 en zaterdag 4 september de landelijke inzamelingsactie levensmiddelen voor de Voedselbank Nederland. Het onderwerp van de actie is ‘Op een lege maag kun je niet leren’. De levensmiddelen in de actie zijn dan ook voornamelijk gericht op kinderen en ontbijt.

Ook tien Zaanse filialen van Albert Heijn doen mee aan deze actie. De Voedselbank Zaanstreek zoekt voor deze actie vrijwilligers die kunnen ondersteunen. Die zijn nodig voor diverse filialen. Doel is de actie onder de aandacht brengen bij het winkelend publiek en al vrijwilliger de levensmiddelen in ontvangst nemen en zorg dragen voor het verpakken van de levensmiddelen in kratten. Daarnaast worden veel werkzaamheden uitgevoerd door het personeel van Albert Heijn.

Er wordt gewerkt in verschillende tijdsblokken. Op vrijdag zijn de blokken van 10.00 tot 12.30 uur, van 12.30 uur tot 15.00 uur of van 15.00 uur tot 17.30 uur. Op zaterdag zijn de blokken van 10.00 tot 13.00 uur of van 13.00 tot 16.00 uur.

Interesse? Schrijf je dan in via vbzwinkelacties@gmail.com. t.a.v. Annemiek de Boer, met vermelding van uw naam en telefoonnummer. U kunt uw voorkeur opgeven voor het filiaal en het tijdstip dat u beschikbaar bent.