Geen snelle scooter als imago voor makelaar Jeffrey Neeft maar het solide ‘stalen ros’, kenmerkend voor zijn manier van werken.
Geen snelle scooter als imago voor makelaar Jeffrey Neeft maar het solide ‘stalen ros’, kenmerkend voor zijn manier van werken. (Foto: Dirk Karten)

Jeffrey Neeft: rots in woelige huizenbranding

KROMMENIE – “Een nieuwkomer op de Zaanse woningmarkt ben ik niet met m’n achttien jaar ervaring als register makelaar taxateur. Dat geldt wel voor mijn nieuwe locatie: Snuiverstraat 6a in Krommenie. Vanuit dit adres bied ik nu mijn diensten aan voor woningzoekenden en wie zijn huis wil verkopen via een makelaar die de Zaanse huizenmarkt op z’n duimpje kent”, vertelt Jeffrey Neeft.

Krommenieër opent makelaarskantoor aan Snuiverstraat

De pas 40 lentes geworden makelaar van Neeft Vastgoed werkte eerst circa zeventien jaar in loondienst. Bij de overstap naar een eigen bedrijf kwam hij in aanraking met organisatie De Makelaers waar hij tot voorkort hun kantoor in Amsterdam als thuisbasis had.

“Ik heb daar nog steeds een relatie mee, maar het is fijn om nu een kantoor in de Zaanstreek te hebben”, legt Jeffrey Neeft uit. 

Zijn manier sluit aan bij hoe de inwoner uit Krommenie overkomt op je: rustig, georganiseerd en betrouwbaar.

“Ik ben geboren en getogen in Krommenie en heb een groot netwerk in de regio. Dat netwerk vormt de basis om mijn klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.”

Fiets

Een huis kopen of verkopen klinkt romantisch, maar kan ook voor veel stress zorgen. Want het is vandaag de dag een gekke markt waarin je snel moet kunnen schakelen. “Ik laat me echter niet gek maken en wil ook niet als ‘de snelle makelaar’ overkomen. Daarom ga ik ook op de fiets”, lacht hij.

Om serieus te vervolgen: “Wel ga ik alles wat er bij een 

woningaankoop of verkoop komt kijken netjes regelen. Daarbij heb ik één groot pluspunt: mijn klanten hebben altijd met één persoon direct contact. Er is geen overdracht waardoor er dingen mis kunnen gaan.”

Optimale presentatie

Echt wat betekenen voor je klanten is wat Jeffrey Neeft voor ogen heeft in zijn manier van werken. Binnen wat er vandaag de dag mogelijk is onderhandelen over een vraagprijs. Voor wie zijn huis te koop wil aanbieden is het goed te weten dat Neeft Vastgoed vrijblijvend een woningstyliste kan inschakelen voor een optimale presentatie.

"Samen kijken we naar een representatieve uitstraling. Daarbij heb ik een hele goede fotograaf die ook woningvideo's maakt en natuurlijk 360 graden foto's.”

Voordeel

Een ander voordeel is dat Jeffrey ook zelf de bezichtigingen regelt. “Zo kan ik ook goed de potentiële koper inschatten. Bijvoorbeeld polsen of hij z’n hypotheek al geregeld heeft, een ander huis weer verkoopt. Tot en met het nabellen of de koper nog bijvoorbeeld vragen heeft.”

Meer weten? Kijk dan op
www.neeftvastgoed.nl