Gezond, Educatief en gezellig samen gymmen bij Swift Assendelft.
Gezond, Educatief en gezellig samen gymmen bij Swift Assendelft. (Foto: aangeleverd)

Ouder Kind gym bij Swift Assendelft

Algemeen

SAENDELFT - Je kind op een leuke speelse manier laten bewegen, ontdekken en plezier hebben? En dan ook nog met papa of mama samen? Het kan nu met ouder/kind gym bij Swift Assendelft.

Gezond, Educatief en gezellig met elkaar..

Elke zaterdag om 9.30 tot 10.15 uur in de gymzaal van OBS Het Koraal, locatie Beemdgras in Saendelft.

Hier kunt u onder begeleiding van een professionele instructrice heerlijk uw kind laten bewegen, leuke en spannende hindernissen nemen in een ontspannen en fijne sfeer.

Een interessant en uitdagend parcours die bestaat uit meerdere onderdelen, ballen, muziek en oefeningen zorgen ervoor dat u met uw kind, op zijn/haar tempo heerlijk bezig bent. De blijdschap en verwondering na het succesvol nemen van een hindernis, het overwinnen van een klimrek en even lekker los gaan met de bal.. het kan allemaal.

Uw kind ontwikkelt haar motoriek, balans en naast plezier, overwint ook soms wat angst. Omdat u als ouder één op één even met uw kind kan zijn, geeft u vertrouwen en kan uw kind zich veilig voelen terwijl hij/zij ontdekt.

De instructrice zorgt voor een afwisselend programma. Ze begeleidt, helpt en zorgt voor een veilige en vertrouwde omgeving. Door de persoonlijke benadering voelen de kinderen zich al snel thuis en veilig.

Geïnteresseerd? Neem contact op via: info@gymverenigingswift.nl..