De teams van Swift hebben het seizoen traditioneel afgesloten.
De teams van Swift hebben het seizoen traditioneel afgesloten. (Foto: aangeleverd)

Samen springend het seizoen uit bij Turnvereniging Swift

Algemeen

SAENDELFT - Voor Corona was er een regionaal springfestijn waar teams van Swift het wedstrijd seizoen traditioneel afsloten. Dit jaar kon deze traditie helaas nog niet doorgaan. Maar wat door de versoepelingen wel kon, was het organiseren van een onderling springwedstrijd in de trainingshal in Assendelft.

Springfestijn bij Swift Assendelft

De selectie- en springuur teams van Swift hadden heel hard geoefend om mooie en originele spring series te laten zien. De pupillen als vanouds zenuwachtig en weer spanning maar ook plezier voor ouders die via zoom live mee konden kijken.

Tekst gaat verder onder foto


Eindelijk konden de turnsters, in club outfits, weer presteren. Een emotioneel en trots moment voor iedereen en met name de trainsters die de pupillen konden zien stralen. Na afloop was er een echte prijsuitreiking en voor iedereen een diploma en een mooie Swift bidon. Alle andere Swift jeugd leden krijgen hun Swift bidon tijdens de laatste week voor de zomervakantie. Volgend seizoen staat zo weer voor de deur en hopelijk kan iedereen dan weer voluit trainen in de hal met veel plezier.

De teams van Swift hebben het seizoen traditioneel afgesloten.