Sport je ook mee met Crystal voor het goede doel?
Sport je ook mee met Crystal voor het goede doel? (Foto: aangeleverd)

Meesporten met Crystal voor goede doel

ASSENDELFT – Crystal Moritz hoorde recent het verhaal over de éénjarige Lenn. De baby heeft de spierziekte SMA heeft (spinale musculaire atrofie type 2A), een heftige spierziekte waarbij Lenn uiteindelijk verlamd zal raken. Om meer aandacht te geven aan deze spierziekte heeft Crystal de actie ‘zet je eigen spieren in voor een ander’ opgezet.

Zo geeft ze tot 1 juli sporttrainingen met als doel zo een mooi bedrag op te halen voor het goede doel, het Princes Beatrix Spierfonds. Crystal is lid bij bij Sportcentrum de Club in Assendelft en voetbalt bij cvv Blauw Wit W in Westknollendam. In het dagelijks leven werkt ze als pedagogisch medewerkster bij een kinderdagverblijf in de Rijp.

Meedoen?

Voor minimaal vijf euro kun je een keer meedoen met een training van Crystal. Wil jij ook een keertje buiten sporten met Crystal? Je kunt haar mailen of een berichtje sturen naar: crystalmoritz@hotmail.com of 06-21818283.

Een donatie voor Lenn overmaken kan ook naar NL54INGB0007800855 onder vermelding van ‘Power to Lenn'. Natuurlijk zijn donaties zonder training ook mogelijk.