Hans de Groot van Saen Garantiemakelaars en Jennifer Tijssen van Stijl studio 4 voor de nieuwe vestiging in Zaandam.
Hans de Groot van Saen Garantiemakelaars en Jennifer Tijssen van Stijl studio 4 voor de nieuwe vestiging in Zaandam. (Foto: aangeleverd)

‘In Zaandam gaat het gebeuren’

ZAANDAM – “Met de opening van ons derde kantoor in de Zaanstreek - op locatie A.F. de Savornin Lohmanstraat 8 (bij het Verzetsplantsoen) - zitten we precies op de plek waar de komende jaren heel wat gaat veranderen op woninggebied. Zoals de nieuwbouwplannen voor de Peperstraat. In Zaandam gaat het gebeuren!”, zegt Hans de Groot enthousiast.

Saen Garantie-makelaars opent in Zaandam derde vestiging

De Register Makelaar Taxateur en directeur van Saen Garantiemakelaars kijkt naar Sandra Blakenburg, Assistent Register Makelaar Taxateur, tevens directie-assistent die aanvult “We kregen een geweldige kans om ons bedrijf uit te bouwen op deze zichtlocatie. Het past precies in de strategie van onze vestigingen in Krommenie en Koog aan de Zaan: op een zichtlocatie mensen de kans geven om in de etalage naar ons woningaanbod te laten kijken.”

“Natuurlijk speuren woningzoekenden ook het internet af en werken we met zoekopdrachten om gelijk te kunnen reageren, maar het ouderwets huizen kijken in de etalage van de makelaar vinden woningzoekenden nog altijd leuk”, stelt Hans.

Shop-in-Shop

Voor de derde vestiging van Saen Garantiemakelaars wordt een shop-in-shop-formule toegepast. Naast het actuele woningaanbod komt de bezoeker ook Stijl studio 4 tegen waar Jennifer Tijssen sinds mei 2019 de scepter zwaait. “We hopen natuurlijk elkaar door deze opzet te versterken. Mijn specialiteit is het geven van interieuradviezen. Van kleur- en stylingadviezen tot het daadwerkelijk laten maken van meubelen op maat. Momenteel is het lekker druk. Mensen werken meer dan ooit thuis en zoeken inspiratie voor een flexibele werkplek die er ook leuk uitziet. Een idee is dan bijvoorbeeld de werkkast op maat”, licht Jennifer toe.

Alle expertise

Het makelaarskantoor heeft de wind in de zeilen. De vraag naar huisvesting is torenhoog. En daarbij gelijk het krijgen van goede informatie. Bij Saen Garantiemakelaars zijn alle expertises onder één dak te vinden. Van woningen zelf tot informatie over hypotheken en verzekeringen via de vestigingstak Finenzo. Maar ook boedelverdeling in opdracht van de notaris via Erfenisdeskundige. De serviceverlening loopt zelfs door als samenleven onder één dak toch niet zo geslaagd is en de zaken goed geregeld moeten worden voordat ieder z’n weg gaat via SamSam Scheiden.

'Zaanstad groeit en wij anticiperen daarop'

"Zaanstad groeit en wij anticiperen daarop. Dat doen we al meer dan 25 jaar. We onderscheiden ons door onze puur Zaanse roots. En aansluiting op onze doelgroepen. Zo hebben we twee juniormakelaars die zich richten op de starters. Ze weten zelf wat er speelt, spreken dezelfde taal en weten waar je als jongere tegen aanloopt als je je eerste huis koopt”, licht Hans toe.

Goed op weg helpen

En omdat journalisten soms zelf ook vader zijn van kinderen die een woning zoeken en bij Saen Garantiemakelaars informatie hebben ingewonnen, kunnen we objectief stellen dat dit Zaanse bedrijf je echt goed op weg kan helpen naar je nieuwe woning.

Kijk voor het totale dienstenpakket en de vestigingen op www.saen.nl Enne,… vergeet niet bij je coronaommetje eens in de etalage van Saen te kijken!