Mooie zomerschoenen, je vindt ze bij Pfannini schoenmode.
Mooie zomerschoenen, je vindt ze bij Pfannini schoenmode. (Foto: aangeleverd)

Dubbel feest bij Pfannini schoenmode

ZAANDAM - Het is dubbel feest in de schoenenwinkels van Pfannini schoenmode. “We zijn ontzettend blij dat we u weer mogen verwelkomen in onze winkels en daarnaast vieren we dit jaar ons honderdjarig bestaan”, aldus Reinier Pfann.

De huidige Corona maatregelen staan toe dat je op afspraak kunt winkelen in de schoenenwinkels Pfannini Schoenmode en Pfann Schoenen, te vinden op de Gedempte Gracht 10 en Pfann Schoenen op de Rozengracht 59. "Zowel telefonisch (075-6315100) als via de mail (info@pfanninischoenmode.nl) is een winkelafspraak te maken. Medewerk(st)ers nemen dan ruim de tijd om samen te zoeken naar de gewenste schoen. De wintercollectie heeft inmiddels plaats gemaakt voor de voorjaarscollectie. Lichte kleuren en materialen hebben de donkere winterse kleuren vervangen. Het huidige assortiment bestaat onder andere uit comfortabele schoenen om er op uit te gaan en te genieten van de lentezon."

Thuisbezorgen

Mocht het niet mogelijk zijn een bezoek te brengen aan één van de winkels, dan in thuisbezorgen in de Zaanstreek ook nog steeds een mogelijkheid. Vaak bezorgt één van de medewerk(st)ers dit nog op dezelfde dag. "Voor bezorging aan huis kunt u via telefoon of mail contact opnemen. Daarnaast biedt de website een inkijkje in het huidige collectie: www.pfanninischoenmode.nl/nl

Reinier Pfann geeft een toelichting over de geschiedenis van het bedrijf. "Onze familie zit al honderd jaar in het schoenenvak. In 1921 begon onze overgrootvader een schoenmakerij. In de daarop volgende generaties groeide het bedrijf verder en werden er meerdere vestigingen geopend in onder andere Amsterdam en Den Helder. Inmiddels hebben we twee vestigingen in Zaandam, welke momenteel onder leiding staan van de vierde generatie Pfann. Om ons honderd jarig bestaan met de klanten te vieren, hebben we dit jaar diverse acties in petto. Wij zullen regelmatig in onze nieuwsbrief en de diverse digitale kanalen foto's uit het verleden plaatsen en geïnteresseerden informeren over de acties.”

Mooie zomerschoenen, je vindt ze bij Pfannini schoenmode.