Kenny Ho biedt nu ook sushi. Even bestellen en de bezorger komt eraan.
Kenny Ho biedt nu ook sushi. Even bestellen en de bezorger komt eraan. (Foto: Rodi Media/MvS)

Het Oosten bezorgt sushi aan huis

OOSTZAAN – Sushi is populair. Als hoofdgerecht, vooraf of bij de borrel. Goed nieuws daarom voor de inwoners van Oostzaan en omgeving: restaurant Het Oosten bezorgt sushi aan huis.

Tijdig bestellen, want alles wordt vers bereid

Ondernemen vergt een lenige geest. Juist in coronatijden. Kenny Ho van restaurant Het Oosten in winkelcentrum Klaverweide heeft zo’n lenige geest. Geen gasten toelaten om binnen aan te schuiven? Dan komt het restaurant gewoon naar de mensen toe.

Extraatje

“Afhalen was bij ons al mogelijk en toen we moesten sluiten zijn we ook gerechten gaan bezorgen”, vertelt hij. “Dat moesten we wel even organiseren. Zo moesten we eerst een paar brommers aanschaffen. Maar het loopt nu goed. We bezorgen alles wat ook kan worden afgehaald. Alleen de tipan-gerechten niet. Die worden immers aan tafel geflambeerd. Als extraatje bezorgen we nu ook sushi.”

Het Oosten heeft de Aziatische keuken als specialiteit. Daar kun je niet alleen genieten van een keur aan traditionele Chinese gerechten. Kenny en zijn team zijn breder georiënteerd en zijn ook thuis in de Japanse verfijnde culinaire geneugten. Zoals sushi.

Veel keuze

Dat blijkt als Kenny de kaart op tafel legt. Het menu biedt veel keuze. Een lange rij sushi-boxen, maar ook een rijk assortiment sashimi, poke bowls, uramaki, nigiri en hosomaki.

Voor de foto stellen twee medewerkers een gevarieerde sushi-schaal samen. Dat gebeurt heel zorgvuldig. Het oog moet immers ook worden verwend. En na het schieten van de foto gebeurt datgene waarop de verslaggever stilletjes heeft gehoopt. Hij mag proeven! En hij kan het nu volmondig beamen: de sushi van Het Oosten is razend lekker.

Bestel online of bel

Wil je overheerlijke en vers bereide sushi thuis laten bezorgen? Kijk op de website van Het Oosten (www.chinees-hetoosten.nl) en bestel online. Of plaats je bestelling via 075-6844209 of -6845790. Wel tijdig bestellen, want alles wordt vers bereid en dat kost tijd.