Janny Muis is een door zorgverzekeraars erkend huidtherapeut en is ook BIG geregistreerd.
Janny Muis is een door zorgverzekeraars erkend huidtherapeut en is ook BIG geregistreerd. (Foto: aangeleverd)

'Iedereen zijn huid en wensen zijn uniek'

KROMMENIE - "Schoonheid gaat over comfortabel zijn in je eigen huid", stelt Janny Muis, huid- en oedeemtherapeut bij haar gelijknamige praktijk, gevestigd aan de Snuiverstraat 10 in Krommenie.

Nu is het ook de juiste tijd voor laserontharen en chemische peelings. "Een chemische peeling is een dermatologische huidbehandeling die een verbeterde huidstructuur en huidconditie tot doel heeft. Het resultaat van de peeling is versnelde afschilfering, betere doorbloeding van de huid en versnelde aanmaak van nieuwe cellen."

Winter goed moment

Janny Muis werkt met Medik8 voor een behandeling op maat. Dit houdt in dat elke behandeling in overleg is afgestemd op het huidtype, de klacht en de wens van de cliƫnt. "Indicaties voor een peeling zijn: acne en acnelittekens, pigmentvlekken, rokershuid, oppervlakkige rimpels en gevolgen van zonschade. Laserbehandelingen voor ontharen kunnen het best in de wintermaanden gedaan worden omdat er zoveel mogelijk behandeld moet worden op een niet door de zon verkleurde huid. De LightSheer laser geeft een geconcentreerde bundel licht af aan het pigment in het haarzakje, waardoor de haar los laat en de haargroei stopt. Het haar groeit in fases. Alleen in de actieve groeifase is het haarzakje gevoelig voor het laserlicht. Daarom moet de behandeling een aantal keer herhaald worden. Bij dames wordt de behandeling van overbeharing in het gelaat veelal vergoed door de zorgverzekeraar", aldus de huidtherapeute.

Kwaliteit en ervaring

Janny Muis heeft veel ervaring met laserbehandelingen, zowel voor ontharen als voor ontsierende bloedvaatjes en pigmentvlekjes in het gezicht en steelwratjes. Ze werkt al 23 jaar als huidtherapeut in haar praktijk voor huid- en oedeemtherapie. Hiernaast is zij werkzaam geweest als verpleegkundige, schoonheidsspecialiste en pedicure. Dit tezamen maakt dat Janny een grote hoeveelheid aan kennis en ervaring bezit over verzorging en de huid. De onderneemster is lid van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapie en is als paramedicus geregistreerd in het BIG-register. "Iedereen zijn huid, verhaal en wensen zijn uniek. Daarom vind ik het belangrijk dat de behandelingen een persoonlijke benadering hebben. Gezamenlijk met uw wensen en mijn professionele advies komen we samen tot het beste plan van aanpak."

Bel voor een vrijblijvende afspraak 075 - 621 7134. Of kijk op www.jannymuis.nl