Dozen vol persoonlijk foto's.
Dozen vol persoonlijk foto's. (Foto: aangeleverd)

Gezocht: wie weet meer van vorige bewoners Leonofstraat 37?

KROMMENIE - “Wij zoeken hulp om foto’s die zijn achtergelaten in onze nieuwe woning bij de juiste persoon terecht te krijgen”, vraagt Jasper de Leeuw uit Krommenie zich af.

'Zonde als deze persoonlijke herinneringen in de vuilnisbak verdwijnen'

Na de aankoop van de woning Leonofstraat 37 bleek dat de vorige bewoner nog een hoop spullen had achtergelaten. Waaronder twee dozen vol persoonlijke foto’s.

Redden van vuilnisbak

“Waar we in eerste instantie nog contact met de vorige eigenaar hadden, lukt dat nu niet meer. Dit in verband met verhuizing naar het buitenland. Nou zitten wij nog met twee dozen oude foto’s, waarvan de familie vermoedelijk nog in Zaanstad woont. Helaas hebben de buren ook geen adressen van de familie. Een oproep is dus de laatste kans om de foto’s weer op de juiste plek te krijgen. Het zou erg zonde zijn als deze persoonlijke herinneringen in de vuilnisbak verdwijnen.”

Familie Bos?

De foto's zijn achtergelaten in het huis aan de Leonofstraat 37, 1562BR in Krommenie. Het zijn waarschijnlijk foto's en memorabilia uit een vorig huwelijk. Het treft waarschijnlijk voornamelijk de heer Bos en zijn gezin laat Jasper nog weten.

Reageren

Wie meer weet over de vorige bewoners en hoe die te bereik zijn, kan de redactie van het Zaans Stadsblad informeren. Dat kan via de mail naar: redactiezaan@rodi.nl Wij zorgen ervoor dat de reacties bij de nieuwe bewoners van Leonofstraat 37 terecht komen zodat de foto's naar de rechtmatige eigenaar gestuurd kunnen worden.

Wie heeft dit wel eens gezien bij de familie Bos? En weet waar ze nu te bereiken zijn?
Wie kent dit bruidspaar van destijds?
Volop historie.
Het lijkt een feestelijke gebeurtenis van de doping van een kind.
Trouwboekje, daterend 20 oktober 1938, van Wouterus Bos en Gijsbertha van Doorn. Beiden zijn inmiddels overleden. Waar is de familie van dit echtpaar nu te vinden?