Wandelt of fietst u (weer) mee?
Wandelt of fietst u (weer) mee? (Foto: aangeleverd)

Nieuwe Bulle-wandel- en fietsroute uitgezet voor komend weekend

ZAANDAM - Afgelopen zaterdag en zondag was het fantastisch schaatsweer. Prachtig om met zoveel mensen lekker actief bezig te zijn. Komend weekend kan dat ook, het wordt immers bijna lente. Om die reden heeft de Bullekerk, Westzijde 75, een nieuwe wandel- en fietsroute uitgezet.

De wandelroute is 16 km, de fietsroute 32 km. Vertrekken kan gewoon vanuit de eigen woning. Natuurlijk komt de deelnemer bij beide routes weer langs de Bullekerk. Daar wacht een rustpauze voor het vermoeide lijf en de nodige versnaperingen.

Aanmelden

Aanmelden kan na overmaking van vijf euro op de bankrekening of via info@bullekerk.nl. Bij dit bedrag is koffie of thee inbegrepen, te verkrijgen bij de ToGo stand op het plein. Vermeld wel even of het gaat om de wandelroute of de fietsroute. Elk weekend van 12.00 tot 17.00 uur is de Bull-ToGo stand open.

Wandelaars, fietsers en andere voorbijgangers zijn elk weekend van harte welkom voor koffie, thee, een heerlijke warme chocomel, een Bullewafel met warme kersen en slagroom, Stierensoep, Glühwein en meer. Alles glutenvrij en alles ToGo.

Vriend van de Bullekerk

Wie de stichting Bullekerk een warm hart toedraagt en het team wil steunen in deze onzekere tijden kan Vriend van de Bullekerk worden. Met een vrijwillige bijdrage blijft het cultureel centrum bestaan. "Zo helpt u ons overeind te blijven in deze moeilijke tijden en kunnen wij onze activiteiten blijven organiseren", aldus Niels Busch van het Bullekerk team.

Zie voor meer activiteiten ook https://bullekerk.nl/

Wandelt of fietst u (weer) mee?