De exclusieve kerstshow ‘Snowponies, een ‘Merrie’ Christmas’ is hét medicijn om de donkere dagen voor kerst door te komen.
De exclusieve kerstshow ‘Snowponies, een ‘Merrie’ Christmas’ is hét medicijn om de donkere dagen voor kerst door te komen. (Foto: aangeleverd)

Kaarten acht toppers bij Zaantheater

ZAANDAM - Sinds 5 juni jongstleden zijn de deuren van het Zaantheater weer open voor maximaal 50 bezoekers per voorstellingen. Voor de zomer zijn er al voorstellingen te bewonderen waaronder de kersver bijgeboekte voorstelling ‘De koning is dood, leve de koning’, een eerbetoon aan Bram van der Vlugt. Het Zaantheater is ook al maanden bezig met het nieuwe theaterseizoen. De verkoop van het nieuwe theaterseizoen start half juni. Maar kaarten voor acht populaire voorstellingen zijn nu al te koop.

Achter de schermen is het Zaantheater al maanden druk bezig met de voorbereiding van de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen. De verwachting is dat de start van de kaartverkoop eind juni zal plaatsvinden. Op dit moment zijn er al diverse voorstellingen van het nieuwe seizoen in de verkoop, waaronder Plien en Bianca, Wolter Kroes, Rayen Panday, de musical Titanic en vele anderen. Maar het Zaantheater heeft nog meer in petto voor de bezoekers. Als cadeau aan het publiek is de verkoop van acht populaire voorstellingen al gestart. Deze voorstellingen zijn altijd in een mum van tijd uitverkocht.

Acht toppers

The Analogues - 7 & 8 januari 2022. De missie van The Analogues is simpel: alle muziek spelen van The Beatles die nooit live gespeeld is. Alex Klaasen - 26 november 2021. Deze exclusieve kerstshow ‘Snowponies, een ‘Merrie' Christmas' is hét medicijn om de donkere dagen voor kerst door te komen. Daniël Arends - 22 & 23 april 2022. Cabaretier Daniël Arends komt met verschillende stand-up comedyshows. De Rocky Horror Show - 4 december 2021. De waanzinnige rock-musical waarbij alles weer een keer mag! Amélie de Musical - 11 & 12 februari 2022. De fantasievolle film Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain is nu voor het eerst in Nederland te zien als musical, Wende & Oostpool - 19 april 2022. Zangeres en actrice Wende verkent, in samenwerking met Toneelgroep Oostpool. de wildernis in onszelf en de wereld daarbuiten. Mansholt - 1 t/m 5 september 2021. Deze voorstelling met een groot maatschappelijk thema gaat over voormalig Eurocommissaris Sicco Mansholt, en speelt in een tent op een boerderij in Zaandam.

Kaarten via www.zaantheater.nl

De waanzinnige rock-musical waarbij alles weer een keer mag!
Helmert Woudenberg kruipt in de huis van Sicco Mansholt.
Beleef het verhaal van de dromerige Amélie die probeert anderen liefde en vrolijkheid te brengen, in het mooie Parijs.