Voorjaar in het hoofd, een werk van Theo Meser.
Voorjaar in het hoofd, een werk van Theo Meser. (Foto: aangeleverd)

Plezier in schilderen met Theo Meser

ASSENDELFT - Theo Meser geeft op maandagmorgen schilderles aan ouderen in gebouw Baaz, Parkrijklaan 121E. Dat doet de autodidact samen met een team dat verbonden is met A3 uit Assendelft. Tevens geeft hij op dinsdagmiddag schilderles aan ouderen in Wormerveer gebouw de Amandelbloesem, Vinkenstraat 2.

Jean Germain Theodore ( Moses) Meser is geboren in 1948 te Amsterdam en is nu woonachtig in Assendelft. Als gepensioneerde heeft hij meer tijd voor zijn hobby: schilderen.

"Ik ben autodidact en ben begonnen met lessen in aquarel. Tevens heb ik lessen gevolgd in acryl schilderen en vind ik het leuk om diverse schildercursussen te blijven volgen. Mijn schilderijen zijn vrij kleurrijk. Als heb ik geen vaste stijl. Daarom ben ik ook moeilijk in een hokje te plaatsen. Ik werk graag op groot formaat: 75 / 115 of 100 x 100 cm."

De schilderlessen geeft Theo prodeo samen met medewerkers van de locatie. Tussendoor is er tijd voor een kopje koffie, al is het even wachten tot we kunnen vanwege corona. Wie instesse heeft om de lessen te volgen kan mailen naar t.meser@hetnet.nl Of bellen met 06-16639432.

Wie meer werk wil zien van Theo Meser kan naar zijn expositie in het International Medical Cente Acibadem, Arlandaweg 100 in Sloterdijk.



Een werk van Theo Meser.
Theo Meser himself.