Het nieuwe pand van kantoorinrichter GZ OfficeXperience is het decor voor de zomerse bijeenkomst van de Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner.
Het nieuwe pand van kantoorinrichter GZ OfficeXperience is het decor voor de zomerse bijeenkomst van de Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner. (Foto: aangeleverd)

Zomerse Cornerbijeenkomst in inspirerende Zaanse omgeving

Algemeen

WESTZAAN - Het nieuwe pand van kantoorinrichter GZ OfficeXperience, Schoot 3, is donderdag 26 augustus het decor voor de zomerse bijeenkomst van de Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner. Directeur Wout van Laar en zijn enthousiaste team heten de Zaanse zakenmannen en vrouwen van harte welkom.

Doel van deze zakenmeeting is inspiratie opdoen bij GZ OfficeXperience waar hybride werken centraal staat en natuurlijk gelegenheid tot netwerken. Corner-leden en hun (zakelijke) partner en/of collega kunnen tegelijk genieten van een walking dinner dat in handen is van Astrid van der Meer van de Eat & Meet Foodtruck. Plus diverse drankjes van onder meer WINE2B die ook een wijnproeverij houdt.

Feestweek

Dat de zakenlieden hun vaste ontmoetingslocatie in het Zaans Museum verruilen voor de het imposante nieuw pand van de kantoorinrichter heeft mede te maken met de feestweek van het 35 jaar jonge GZ Kantoorinrichters. Opgericht door Johan de Groot en Piet Zwart, de G en de Z van GZ. In 2000 werd Wout van Laar directeur en eind 2010 werd zijn ambitie om GZ over te nemen werkelijkheid. Met een team van circa dertig medewerkers trotseerde Wout de recessie en coronacrisis. In 2020 werd het nieuwe duurzame pand aan het Schoot 3 op bedrijventerrein Hoogtij gebouwd en sinds 1 januari 2021 is hier GZ OfficeXperience te vinden.

‘Working-showroom’

Het pand is vol duurzame oplossingen gerealiseerd. Zo zijn de fundering en vloeren van circulair beton, zijn er waterpompen en zonnepanelen en is 98% van de inrichting hergebruikt. In het gehele pand, dat eigenlijk een working-showroom is, zijn twintig verschillende vloerafwerkingen en zestien verschillende kleuren verf gebruikt.

Aanmelden

De kosten van deze Cornermeeting bedragen 25 euro per persoon. Vooraf aanmelden is verplicht en kan via www.ticketkantoor.nl/shop/DeCorner. De inloop is van 17.00 tot 17.30 uur. Er is volop gratis parkeerruimte. Zie ook:

https://www.de-corner.nl/agenda_item/feestelijke-zomerse-cornerbijeenkomst-bij-gz-officexperience/