Voel je weer fit en gezond: Het mooiste kado aan jezelf.
Voel je weer fit en gezond: Het mooiste kado aan jezelf. (Foto: Els Broers)

Het persoonlijke dieet ook voor jou!

Ieder mens is uniek. Om je lekker in je vel te voelen heb je een plan nodig dat de oorzaak van jouw klachten aanpakt. Het persoonlijke dieet biedt een voedingsplan dat op je leefstijl, gedragspatronen én bloedwaarden focust. Op basis van een bloedanalyse ontdekken we wat er anders kan. Samen werken we aan jouw nieuwe, fitte en energieke ‘ik’.

Wat doet Het persoonlijke dieet?

Wij bieden een voedingsplan dat is gericht op een blijvende leefstijlverandering. Jouw persoonlijke plan stellen we samen op basis van leefstijl, wensen, voedingsgedrag én bloedanalyse. Door het analyseren van jouw bloedwaarden kunnen we eventuele voedselintoleranties opsporen en inzicht krijgen in waar jouw klachten vandaan komen. Wij begeleiden cliënten met diabetes type 1 & 2, darmklachten, een verhoogd cholesterol en/of bloeddruk, migraine, hoofdpijn, onverklaarbare klachten en om af te vallen.

Waarom?

Het bloedonderzoek is uniek in ons concept. De resultaten zijn van grote meerwaarde bij het samenstellen van een persoonlijk voedingsplan. Wij volgen geen standaard richtlijnen, maar pakken jouw specifieke klachten aan. Het brengt hormonen in balans en klachten verminderen of verdwijnen zelfs. Je voelt je weer lekker in je vel!

In de praktijk

Ook de begeleiding van onze diëtisten is jou op het lijf geschreven. We kijken naar wat jij nodig hebt en passen daar onze werkwijze op aan. Je kunt rekenen op uitgebreide coaching, ook tussen de contactmomenten in de praktijk. Via een besloten Facebookgroep, wekelijkse motivatie e-mails en activiteiten voor verschillende doelgroepen zetten wij jouw leefstijlverandering in gang. Je kunt altijd bij ons terecht. Op moeilijke momenten én om je successen te vieren!

Waar vind je Het persoonlijke dieet?

Onze diëtisten zijn gevestigd in Andijk, Enkhuizen, Hoorn en Purmerend. We werken nauw samen met (huis)artsen, praktijkondersteuners, specialisten en therapeuten. Zij verwijzen hun cliënten actief door naar Het Persoonlijke Dieet. Meld je aan voor een kosteloos intakegesprek via het aanmeldformulier op de website: hetpersoonlijkedieet.nl. Andijk, 06 2894 6434 karina@hetpersoonlijkedieet.nl. Enkhuizen, 06 5167 2015 eva@hetpersoonlijkedieet.nl. Hoorn, 06 3985 7673 kathinka@hetpersoonlijkdieet.nl. Purmerend, 06 4231 7094 joyce@hetpersoonlijkedieet.nl.