Black Friday deals vindt u 25, 26 en 27 november in de opslagruimte recht tegenover Hoek VT.
Black Friday deals vindt u 25, 26 en 27 november in de opslagruimte recht tegenover Hoek VT. (Foto: OdB)

Black Friday Deals bij Hoek VT

Tegenover Hoek VT staat een grote opslagruimte. Deze ruimte moet 1 december 2021 leeg opgeleverd worden. Dan wordt gestart met de sloop van dit pand en de bouw van nieuwe appartementen.

“Het magazijn moet dus leeg! Daarom verkopen we onze voorraad. Nieuwe boxsprings, matrassen en topmatrassen, maar ook de laatste tuinsets mogen weg tegen bodemprijzen. Alles is nieuw, er is volop keus en wat belangrijk is: service en garanties blijven gewoon zoals u dat van ons gewent bent!” vertelt Sander. “Komend jaar wordt alles duurder. Dat zal ook te merken zijn in de prijzen die gaan gelden voor bedden, matrassen en alles wat daarbij hoort. Dit heeft o.a. te maken met economische veranderingen in transport. Grondstoffen worden steeds duurder en zijn lastiger te verkrijgen.” 

Extra voordelig slapen

Wie nu zijn slag slaat, is dus extra voordelig uit. “Met een mooie complete luxe boxspring (of een nieuwe matras) en nieuw beddengoed van Van Dijck kunt u weer volop genieten van een heerlijke nachtrust. Zeker omdat u de hele set nu tegen bodemprijzen kunt aanschaffen, hoeft u niet te liggen piekeren over de prijs.” Sander vertelt: “De beddenvoorraad is groot, er zijn verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Beddengoed hebben we ook volop keus.”

Tuinsets met kwaliteit

De laatste tuinsets mogen weg, onder andere om een paar prachtige showroommodellen en de laatste sets uit voorraad.

Tijdens de drie dagen vol Black Friday Deals is het gezellig bij Hoek VT in de opslagruimte. "We hebben natuurlijk gezorgd dat het in de grote hal, met een muziekje en een kopje koffie, gezellig is. Belangrijkste van alles is dat wij er zijn om u te voorzien van het juiste advies en de vertrouwde service. Garanties blijven ook op deze sets tegen fabrieksprijzen gewoon gelden zoals u van ons gewend bent.” Hoek VT geeft u de mogelijkheid de gekozen tuin- of slaapkamerset zelf mee te nemen (u kiest dan voor brons). Ook kunt u kiezen om de aangekochte set thuis te laten bezorgen (zilver). Wie kiest voor goud, krijgt de set thuis bezorgd en kan rekenen op volledige montage.

Kopen met korting

Profiteren van Black Friday Deals? Kom langs in het grote opslagpand tegenover Hoek VT. Donderdag 25 november van 10. 00 tot 17.30 uur, vrijdag 26 november van 10.00 tot 17.30 uur en zaterdag 27 november van 10.00 tot 17.00 uur. Hoek VT Slaap & Tuin comfort, de Middenweg 4 in Bovenkarspel. Tel. 0228 520 791. Mail: info@hoekvt.nl.