Vorig jaar kon de jeugd nog genieten.
Vorig jaar kon de jeugd nog genieten. (Foto: aangeleverd)

Gabberweek geannuleerd

REGIO - Het bestuur van Stichting Gabberweek nam het lastige besluit om Gabberweek van dit jaar te annuleren. De bestuursleden wachtten zo lang mogelijk, omdat zij nog hoop hadden dat het evenement voor de jeugd plaats kon vinden. Gabberweek senioren was al eerder geannuleerd.

Bestuursleden bleven hoop houden

De basisscholen moesten dicht vanwege de huidige omstandigheden, waardoor het onzeker is om Gabberweek wél door te laten gaan. Om tot het allerlaatste moment af te wachten is voor het bestuur niet haalbaar, gezien de vervoersplanning en het ronddelen van de brieven aan alle deelnemers over waar en wanneer iedereen wordt verwacht.

Programma

Daarnaast kunnen veel activiteitenaanbieders hun programma niet waarmaken, omdat zij vanwege maatregelen vanuit de overheid nog gesloten zijn.

Terug storten

Het bedrag wat betaald is voor de activiteiten per deelnemer wordt teruggestort op 5 euro na (zie: www.gabberweek.nl/account/algemene-voorwaarden). Het bestuur hoopt op begrip. Voor 1 maart 2021 is het geld teruggestort. Niet het geval? Neem contact op.

Groot feest in de herfstvakantie

Stichting Gabberweek biedt in de herfstvakantie van dit jaar Gabberweek eenmalig aan in een andere vorm. Dat wordt één groot feest. Houd de komende maanden de Facebookpagina van de Gabberweek of Instagram in de gaten.