Activiteiten Theaterkerk Hemels

TWISK - Het programma van Theaterkerk Hemels het komend jaar bestaat vooral uit uitgestelde concerten.

De voorstelling van dr. Bebop Ditgital begint 7 maart om 15.00 uur online via https://us02web.zoom.us/j/3200203202?pwd=bkdPWitvVDkyUFdUQ2FDclU0Y2c2UT09. Deze keer met een speciaal optreden van het Hemels Jazz Quintet, bestaande uit: Jos Hermeler (drums), Wouter Bekkering (sax), Frans Groen (contrabas) , Charl Kruijer (gitaar), Erik Karsemeijer (percussie).

Julian Tailleur verzorgt samen met Hemels een Bebop Borrelpakket. Meer informatie en bestellen kan via info@maisontailleur.nl of tel. 06-40073585.

De muzikale vertelling De Vrouw van Pilatus start zaterdag 27 maart om 19.30 en 21.30 uur. In het lijdensverhaal is zij een onderbelicht karakter: de vrouw van Pontius Pilatus, de Romeinse prefect van Judea. Na een droom vraagt zij haar man om Jezus niet uit te leveren aan de Joden. Wie is deze vrouw en wat bewoog haar tot dit verzoek? Pilatus wist dat Jezus uit afgunst was uitgeleverd (Matteüs 27:18). Ook zijn vrouw waarschuwde hem. Ze had een droom gehad waarin ze gewaarschuwd werd dat Jezus onschuldig was. Maar hij sloeg haar raad in de wind... De Vrouw van Pilatus, de krachtige monoloog van Imme Dros, wordt ondersteund, aangevuld en becommentarieerd door oude en nieuwe muziek in een verrassende theatervoorstelling.

Line up: Jeroen Zijlstra, David van Ooijen, Thijs Borsten, Henriette Feith en Dieuwertje Blok.
Kaarten bestellen kan via www.theaterkerkhemels.nl, één kaart geldt voor twee personen.