Jongeren gaan radio maken!
Jongeren gaan radio maken! (Foto: Pixabay)

Radio Opmeer live in krokusvakantie

OPMEER - Radio Opmeer begint op woensdag 17 februari met een uitzending waar jongeren uit de gemeente Opmeer via een Zoom uitzending hun mening en visie kenbaar mogen maken over hoe Opmeer er over tien jaar uit zal moeten zien. De uitzending is van 19.00 tot 20.00 uur. Jongeren die mee willen doen kunnen zich aanmelden via anverdan2020@gmail.com.

Radio Opmeer presenteert 'boerenkool met worst'

Jongeren maken radio

Jongeren mogen zich sowieso aanmelden om mee te helpen in de week van 22 februari. In tweetallen mag er, onder begeleiding van een ervaren geluidsman, radio gemaakt worden. Dit is een van de activiteiten die de Gabberweek, wat normaal gesproken in deze week plaatsvind, vervangt.

5 dagen lang wordt er uitgezonden van 10.00 tot 12.00 uur. Diverse gast Discjockeys en gasten zullen aanschuiven om de Gabberweek actueel te houden.

Tevens komen er andere projecten voorbij, waar de gasten iets over kunnen vertellen.

Luister mee

Radio Opmeer is te horen via de site van radio Opmeer en via de site van de Gabberweek.

Boerenkool met worst

De cateringgroep van de Gabberweek maakte voorgaande jaren voor velen eten. Dat valt helaas weg. Op woensdag 24 februari zullen Award groepen Boerenkool(met jus, spekkies en worst) rondbrengen bij de adressen die zich opgegeven hebben in de gemeente Opmeer.

Ansichtkaarten

De vrijwilligers van de Gabberweek brengen deze week ook ansichtkaarten rond bij de seniorenwoningen. U kunt zich daarvoor opgeven door een mail te sturen naar info@gabberweek.nl, te bellen op 0226 355095 (op werkdagen tussen 09.00 tot12.00 uur, of buiten deze tijden door het inspreken van uw naam en adres), of lever uw briefkaart in.

De eerste honderd bestellingen worden door de vrijwilligers rondgebracht.