Afbeelding

HEDDES Makelaardij

Het verkopen van een woning is een belangrijk moment in uw leven. Een gebeurtenis met veel impact, waarbij je graag met raad en daad bijgestaan wil worden. En dan bij voorkeur door iemand die deskundig én betrouwbaar is.

Bij HEDDES Makelaardij bent u aan het juiste adres; een makelaar die bekend staat om échte betrokkenheid en integriteit, die de lokale woningmarkt goed kent, zodat u kunt rekenen op een reële waardebepaling. En dat alles voor een courtage die tot wel 60% lager kan zijn dan bij andere makelaars!

een professionele presentatie van uw woning met foto’s gemaakt door een gespecialiseerde fotograaf;

plattegronden en meetrapport volgens NEN2580;

het plaatsen van de woning op Funda en andere sites;

het begeleiden van de onderhandeling met de koper en het verzorgen van de verkoopovereenkomst met daarbij behorende contacten met de notaris;

ook 's avonds en in het weekend bereikbaar;

HEDDES verhuisservice

Wilt u verhuizen? Maar u ziet op tegen het inpakken en verhuizen van uw spullen? Maak gebruik van de nieuwe dienst: HEDDES onbezorgd verhuizen. Eén aanspreekpunt voor de verkoop van uw woning én uw verhuizing, die verzorgd wordt door een ervaren verhuizer, eventueel inclusief inpakken. Verhuizen naar een kleinere woning? Een deel van de inboedel kan worden opgeslagen. Een vrijblijvend verkoop- en verhuisadvies? Bel 06-18451142.