Hoi, het vriest!

Heerlijk dat we sinds een paar dagen sneeuw hebben en dat het vriest. Al was het alleen maar omdat we het dan niet de hele dag over corona hoeven te hebben.


Natuurlijk is sneeuw en gladheid voor veel mensen lastig, maar die overlast duurt waarschijnlijk maar een paar dagen. In die paar dagen zijn wel veel mensen, zeker met kinderen, lekker buiten bezig geweest met sleeën, sneeuwpoppen en zelfs complete iglo’s maken en niet te vergeten sneeuwruimen. En dat lekker buiten bezig zijn is, ondanks de kou, hartstikke gezond, je spreekt je buurvrouw weer eens, moet lopend naar de supermarkt, heerlijk!


En dan de vorst. Meteen wordt Nederland gek als het een paar graden vriest. Nog even wachten en we kunnen op veel plaatsen schaatsen, helemaal leuk en ook weer fijn gezond bezig. Let niet op het geklets over een Elfstedentocht, want dat wordt 'm echt niet, hoe mooi het ook zou zijn. Een paar mooie tochten zou al geweldig zijn, toch?


Kijk wel uit waar je gaat schaatsen, want door de harde wind is het ijs op veel plekken nog niet betrouwbaar. Geniet er lekker van en blijf heel, want in het ziekenhuis hebben ze wel wat anders te doen!!


Reacties naar siem.zeilemaker@me.com