Thuis Beweeg Bingo

REGIO - Team Sportservice West-Friesland verzorgt vrijdag 26 maart de Gezellige Thuis Beweeg Bingo.

Buurtsportcoach Fleur de Wit: "Door de maatregelen om het coronavirus in te dammen, zijn onze sociale contacten veranderd en bewegen mensen minder. Om onze inwoners hierbij een handje te helpen, nam Team Sportservice het initiatief om de Gezellig Thuis Beweeg Bingo te houden. Een gezellige en sportieve middag!"

Meedoen is belangrijker dan winnen, maar prijzen winnen blijft leuk. Lokale ondernemers stellen mooie prijzen beschikbaar. De hoofdprijs is een rondje door de regio (fietsen/wandelen), inclusief tussenstop met koffie/thee en taart met daarnaast een (sportieve) activiteit naar keuze onder begeleiding van Team Sportservice. Of een jeu de boules set, een Van Haasteren-puzzel of cadeaubonnen.

De bingo vindt digitaal plaats via Zoom, ga er maar voor zitten achter de computer, tablet of smartphone met internetverbinding. Voor het aanmelden krijgen de deelnemers een uitgebreide handleiding thuisgestuurd. De bingokaarten worden ook via de post opgestuurd.

De Gezellige Thuis Beweeg Bingo vindt vrijdag 26 maart plaats van 15.00 tot 16.15 uur. Het inschrijfgeld is 3 euro. Aanmelden kan tot 16 maart via www.noordhollandactief.nl.