Totale leegverkoop bij het SlaapHuys in De Goorn

Het SlaapHuys in De Goorn is al bijna 12,5 jaar dé slaapspeciaalzaak van de regio. Op tweede kerstdag 2008 startte Ramon Braas zijn bedrijf aan het Kleine Noord in Hoorn, deze locatie werd te klein en sinds 2013 is Het SlaapHuys aan de Wieder 35 in De Goorn gevestigd. Nog niet binnen geweest? Neem een kijkje in de showroom.

Start zondag 13 juni in dé slaapspeciaal- zaak van de regio

"Helaas is het bedrijfspand waarin wij gevestigd zijn verkocht en moet de showroom per 1 september leeg opgeleverd worden. Omdat het nog onzeker is hoe groot en waar wij de zaak kunnen voortzetten, willen wij de huidige showroommodellen en de magazijn voorraad met hoge kortingen verkopen. Dit voorkomt extra werk en kosten indien wij de spullen moeten opslaan."

Afspraak is niet nodig

Tijdens de totale leegverkoop zijn is Het SlaapHuys geopend van 10.00 tot 17.00 uur. "Een afspraak maken is niet nodig, iedereen mag binnenlopen. U kunt de spullen direct meenemen of worden door ons op een later tijdstip bezorgd", laar Ramon weten.

Compleet aanbod in Het SlaapHuys

Niet alleen voor een nieuw bed of een nieuw matras, kan men in De Goorn terecht. Klanten vinden hier alles wat met slapen te maken heeft. Het complete aanbod bestaat uit boxsprings, matrassen, topdek matrassen, ledikanten, lattenbodems, zorgbedden, dekbedden, kussens en bedtextiel. Maar ook staan er nachtkastjes, commode, een schuifdeurkast, lampen, vloerkleden en vazen... alles wat in de winkel staat is te koop!

Voordelig

"Voor u de perfecte kans om uw slaapkamer voordelig te verrijken met een fijn bed, mooi bedtextiel of accessoires. Ook bij nieuwe bestellingen hebben wij met onze leveranciers leuke acties in deze periode!"

Kwaliteit voor budgetprijzen!