Koen Brommer, het aanspreekpunt en bedrijfsleider van Trapliftthuis.nl en eigenaar Emil Boon.
Koen Brommer, het aanspreekpunt en bedrijfsleider van Trapliftthuis.nl en eigenaar Emil Boon. (Foto: Theo Annes)

Voelt traplopen als bergbeklimmen?

SPANBROEK - Aan de Spanbroekerweg 120 in Spanbroek heeft zich recent een nieuw bedrijf gevestigd. Koen Brommer van Trapliftthuis.nl: "Emil Boon, eigenaar van Woonstudio Boon, komt bij veel mensen thuis voor de inrichting van hun woning. Regelmatig kwamen de gesprekken hierdoor op het onderwerp: langer thuis blijven wonen. Het oprichten van Trapliftthuis.nl was daarom een logische stap."

Trapliftthuis.nl maakt het leven aangenamer

Als uw armen tekort worden om de krant te lezen, koopt u een bril... Wie moeilijker gaat lopen, schaft een wandelstok aan... Ziet u als een berg op tegen het bestijgen van de trap? Dan bent u aan een traplift toe.

Kopen of huren

"Wij vinden het belangrijk om onze klanten zoveel mogelijk informatie te geven over het proces van de aankoop of huren van een traplift. Wij zorgen voor een oplossing die het beste bij hun situatie past."

Vergoeding

Van klanten krijgt Koen vaak de vraag of vanuit de gemeente een vergoeding wordt gegeven voor de traplift. "Dat is afhankelijk van de persoonlijke situatie. Ook hierin kunnen wij onze klanten ondersteunen."

Passende traplift

Of een traplift past? "Door het modulaire systeem kunnen wij de traplift in bijna elke situatie plaatsen", zegt Koen.

Meer informatie: www.trapliftthuis.nl of neem contact op via info@trapliftthuis.nl of tel. 06-34358919. 'We komen graag bij u langs."

Afbeelding