Erik Luken voor zijn nieuwe loods.
Erik Luken voor zijn nieuwe loods. (Foto: aangeleverd)

Nieuwe loods voor Luken

Iedereen in de regio kent Luken in Nibbixwoud wel. Wie plannen heeft om een nieuwe woning in te richten of juist het roer om wil gooien en een totaal ander interieur zoekt, is daar aan het juiste adres.

“Wie zijn woning binnenstapt, wil het gevoel van thuiskomen ervaren”, zegt Erik Luken. “Daarom luisteren we goed naar de ideeën en wensen van onze klanten. Zij zijn verzekerd van A-merk kwaliteit en goed advies van onze ervaren woonspecialisten. We komen ook bij de klant thuis, dan hebben we een goed beeld van hun woning. We adviseren onze klanten breed en volledig, houden rekening met ieders wensen en bieden nazorg. Het gaat er uiteindelijk om dat er maatwerk geleverd wordt.”

Opslag

Het aanbod staat overzichtelijk opgesteld in de mooie woonwinkel. Klanten worden op ideeën gebracht door het grote assortiment wat er staat. “Maar omdat onze winkel er prachtig uitziet, vind ik dat de opslagplaats er ook knap uit moet zien, omdat we daar toch kwalitatief goede spullen in opslaan. De zorg daarvan moet gewoon goed geregeld zijn. In een krot kan je geen mooie spullen bewaren.” Luken gaf opdracht om een mooie, solide opslag te bouwen achter de winkel. “De opslagruimte is 13 x 17 meter”, vertelt Erik. “Er komt een kantine in voor het personeel, zodat ze rustig kunnen eten. Alle spullen van onze klanten worden hier opgeslagen; dat kan onder meer raamdecoratie zijn of gordijnen, vloeren van pvc, laminaat, tapijt of vinyl, lijmen, egalines, matrassen, lattenbodems of kasten.”

Service

Nu de opslag klaar is, kan Luken een nog betere service bieden. “De spullen van klanten liggen in de ideale temperatuur opgeslagen. Dat is net als een huis, die moet je ook op een zo constant mogelijke manier stoken om het knap en droog te houden.” Niet alleen de bescherming voor alle producten zijn belangrijk voor Luken, ook de zorg van het personeel. "Dat sjouwen en slepen is niet meer van deze tijd. We wilden voor hen het zware werk lichter maken. Dat is ook beter voor hun gezondheid. We zorgen er zoveel mogelijk voor dat de spullen verreden worden op karren en hondjes. Ik ben ook op zoek naar een heftruck om zware dingen te verrijden. En we hebben de beste gereedschappen in huis voor onze uit te voeren werkzaamheden. Een goede en leuke sfeer in ons bedrijf creëren, is belangrijk voor ons.”

Afspraak

Wie toe is aan vernieuwing of een complete wooninrichting is welkom bij Luken. "Iedereen winkelt bij ons op een veilige manier.” Luken is gevestigd aan Ganker 1a in Nibbixwoud. Meer informatie: www.luken.nl.