Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Nieuwe cursus Start met Lopen

Stichting Loopgroep Medemblik start met een nieuwe cursus Start met Lopen. In twaalf weken doorloopt een cursist de cursus en wordt klaargestoomd om vijf kilometer achter elkaar hard te lopen.

Een groepsles duurt ruim een uur. Hierin loopt iedereen hard volgens het Start met Lopen-trainingsschema. Leer de juiste loophouding en -techniek. Krijg daarbij handige informatie over hardloopschoenen, -kleding, eten en drinken als hardloper. De trainer helpt met een schema, zodat je doordeweeks zelf kan lopen. Of maak een afspraak met één van je nieuwe (hardloop)maatjes!

Geef je op voor de proefles op 10 april. Stuur een e-mail naar info@loopgroepmedemblik.nl. Schrijf je na afloop in voor de hele cursus!

Uiteraard houdt iedereen rekening met de geldende coronamaatregelen.

De cursus kost 79,50 euro, daarvoor krijgt je twaalf weken looptraining; elke zaterdag om 09.00 een training onder begeleiding van een professionele looptrainer; wekelijks een huiswerktraining die je gemakkelijk zelf kunt uitvoeren; een overzichtelijk schema voor huiswerktrainingen; een goed loopshirt; deelname aan de Start to the Finish loop (twaalfde les), waarmee we bewijzen dat ook jij vijf kilometer kunt hardlopen!; een dik verdiend certificaat aan het einde van jouw cursus; een stok achter de deur om te lopen; 25 euro korting (eenmalig) op het jaarlidmaatschap van Loopgroep Medemblik.

Na twaalf weken trainen... loop jij 45 minuten aaneengesloten; ken je jouw tempo; heb je de juiste loophouding en techniek; ben je fitter en gezonder; ben je (nog) beter op gewicht; heb je loopmaatjes; kun je alleen verder (maar dat kan ook samen!); ben je trots op jezelf.

Ervaar hoe fijn het is en ga de uitdaging aan. Fit de zomer tegemoet!


Cursussen vinden doorgang onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen.